Loopbaancoaching

Het is belangrijk dat je het leven leidt dat bij je past. Het juiste werk doen is daarvan een voorwaarde. Werk dat past bij jouw waarden, zodat je voorkomt dat je werk doet dat je niet wilt doen.

Bij loopbaancoaching gaan we in op jouw kwaliteiten, je passies, je valkuilen én belemmeringen die je ondervindt. Inzicht hierin maakt het makkelijker om stappen te zetten en keuzes te maken, zodat je sneller in beweging komt. Want daar gaat het uiteraard uiteindelijk om.

We werken met een stappenplan waarin inzicht en bewustwording de eerste zijn. Wat zijn jouw waarden en drijfveren? Waar ben je goed in? Wat vind je leuk en waar krijg je energie van? En welke belemmeringen zijn er? En natuurlijk maken we een analyse van de mogelijkheden die er voor jou zijn, binnen de organisatie waar jij werkt, of wie weet, daarbuiten.

Daarna bepaal je wat je wilt bereiken, wat er nodig is om hier te komen en wie je daar bij zou kunnen helpen.

Dan ga je stap voor stap aan de slag. Want dat werkt het beste. Je zult zien dat veranderen en ontwikkelen je energie geven. En dat je als vanzelf steeds verder wilt.

Uiteindelijk kom je op een punt waar je je op je plek voelt en je talenten in kunt zetten.

Een coachingtraject bestaat meestal uit zes tot acht gesprekken. Na iedere sessie krijg je opdrachten mee, die je verder helpen je doel te bereiken.

Wil jij loopbaancoaching, neem dan contact met mij op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.