Een baan vinden

Je bent afgestudeerd en op zoek naar een baan. Of je wilt van baan veranderen.

Met mijn sollicitatiecoaching help ik je bij het krijgen van de baan die jij graag wilt. Dit doe ik met kennis van zaken over de wijze van selectie door organisaties en presentatie door sollicitanten.

We bespreken je CV en brief, zodat je die, als dat nodig is, kunt aanpassen.
Tijdens het coachingtraject heb ik veel aandacht voor jou als persoon. We bespreken jouw talenten en ambities, waar je tegenaan loopt en wat je lastig vindt bij een sollicitatie. Hierbij evalueren we sollicitatiegesprekken die je in het verleden hebt gevoerd, wat hierin goed ging en waar je jezelf graag in wilt verbeteren.

Ik geef feedback op hoe jij je presenteert, hoe je vragen beantwoordt en hoe je overkomt. We oefenen veel, want dat levert het beste resultaat.

Na een aantal coachingsessies ben jij voorbereid op het volgende sollicitatiegesprek. Je kent je talenten, sterktes én je valkuilen en weet hoe je je kunt onderscheiden en in positieve zin op kunt vallen. Je bent in staat om een succesvol gesprek te voeren. Waardoor je met zelfvertrouwen naar je volgende sollicitatiegesprek kunt gaan.