Afstudeerbegeleiding

Is jouw afstudeerproject een berg (geworden) waar je nogal tegenop kijkt? Je hebt alle vakken gehaald, en je hoeft ‘alleen’ nog maar af te studeren. Maar je weet niet waar je moet beginnen. Of je bent wel begonnen maar weet niet hoe je verder moet. Hoe formuleer je een goede probleemstelling? Hoe ziet een probleemanalyse en theoretisch kader er uit? Hoe verwerk je theorie en modellen in je analyse? Hoe verricht je onderzoek? Hoe analyseer je de resultaten? Misschien moet je hiervoor SPSS gebruiken, maar hoe moest dat ook alweer? En dan het schrijven van je thesis of scriptie, dat is ook nog een hele klus. Je afstudeerproject loopt vertraging op, maar ondertussen betaal je wel collegegeld.

Als afstudeercoach help ik je om goed en binnen niet al te lange tijd af te studeren. Ik begeleid jouw project inhoudelijk, waarbij ik mijn ruime ervaring die ik tijdens mijn werk als docent heb opgedaan inzet. Ik heb daarnaast ook zeker aandacht voor jou als persoon, jouw talenten en ontwikkeling. En waar je verder tegenaan loopt. Want afstuderen kan een hele klus zijn.

Ik begeleid onder meer studenten sociale wetenschappen, bedrijfskunde, bestuurskunde, communicatie-management/wetenschap, (commerciële) economie, culturele en maatschappelijke vorming/ maatschappelijk werk, human resource management, (international) business & management studies.

Ik begeleid bij je afstudeer-of onderzoeksproject voor je HBO of WO-opleiding. Ik ben (naast mijn werk als coach bij Contact Creatie) werkzaam als docent aan een HBO. Daarvoor heb ik als docent en onderzoeker aan een aantal universiteiten gewerkt.

Als je begeleiding wilt bij je afstudeer-of onderzoeksproject, neem dan contact met mij op. Een kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Samen kijken we naar jouw vragen en knelpunten en bepalen we hoeveel uren begeleiding je nodig hebt, bijvoorbeeld bij het opstellen van je centrale (onderzoeks)vraag, het doen van literatuuronderzoek, het opzetten van onderzoek, het verrichten van interne, externe-of concurrentie-analyse, het verwerken van onderzoeksgegevens/data-analyse (SPSS) of het structureren van je project en rapport. Op basis hiervan maak ik een prijsopgave. Neem contact met mij op als je meer wilt weten of vragen hebt via titia@contactcreatie of 06 51451910.

Goed om te weten: Ik studeerde Sociale Wetenschappen aan de Universiteit van Groningen, Ik heb, voordat ik als docent aan een HBO ging werken, zeven jaar als projectleider bij een onderzoeksbureau gewerkt en daarvoor vijf jaar als onderzoeker en docent aan de universiteiten van Groningen en Boedapest. In al die jaren heb ik veel onderzoek verricht en regelmatig studenten begeleid bij hun afstudeer of onderzoeksproject..
Deze ervaring zet ik in om jou persoonlijk te begeleiden in het laatste onderdeel van je studie, zodat je deze succesvol op prettige wijze af kunt ronden.